Waarom natuurlijke cosmetica goed voor je is

catcusvijgolie natuurlijke huidverzorging

Parabenen, siliconen, alcohol, parfum… Stuk voor stuk chemische stoffen die je huid en haar niet nodig hebben. Kies liever voor cosmetica met natuurlijke ingrediënten. Dáár wordt je huid pas blij van.

Biologisch & plantaardig

Wie de ingrediëntenlijst van onze Glowing Beauty Oil bekijkt, zal het zijn opgevallen: de ingrediënten zijn vrijwel allemaal natuurlijk en plantaardig. Een bewuste keuze! Aleeza staat voor 100% huidverdraagzaam en kiest het allerliefst voor biologische, plantaardige stoffen voor haar natuurlijke cosmetica. Wij zijn van mening dat de huid hier het meest baat bij heeft – zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Ontgiften is belangrijk

Ingrediënten uit de natuur werken in harmonie met de huid en worden in de meeste gevallen sneller opgenomen door de huid. De huid is een belangrijk orgaan dat voor een heel groot deel verantwoordelijk is voor de ontgifting van het lichaam. Door cosmetica met synthetische stoffen te gebruiken, kan de huid minder goed ademen en worden afvalstoffen minder snel en goed afgevoerd. Het gevolg? Een grauwe huid, vette huid of acne.

Dicht bij de natuur

Aleeza blijft dicht bij de natuur. Cactusvijgolie, amandelolie, arganolie en lavendelolie zijn oliën die wij graag gebruiken en waarvan wij geloven dat ze je huid en haar mooier en sterker maken. Deze plantaardige oliën bieden de huid bescherming, voeden en zijn stuk voor stuk huidverbeterend. Omdat de ingrediënten natuurlijk zijn, worden ze beter en sneller geaccepteerd door de huid en krijgen irritaties minder snel kans.

Synthetisch? Liever niet

Wat wij níet gebruiken in onze cosmetica? Parabenen, SLS, SLES, chemicaliën, parfum, minerale oliën en andere synthetische stoffen. Alleen het allerbeste dat moeder natuur te bieden heeft, is goed genoeg voor Aleeza. Wij geloven in de puurheid van producten en ingrediënten en willen niets liever dat deze natuurlijke mooimakers ook jou een stukje mooier en stralender maken!